Bruiloft / galafeest

Bij een speciale dag hoort ook een speciale auto! Met een authentieke Fiat 500 krijgt u op uw bruiloft of galafeest de aandacht die u verdient.

Wij doen er alles aan om de rit zo aangenaam mogelijk te maken. De auto wordt nog eens extra gepoetst. Met goed weer opent u het dak en geniet u heerlijk van de zon en van de aandacht van uw gasten.

Wanneer u een fiat 500 wilt gebruiken voor een bruiloft of feest hanteren we andere tarieven en tijden. de auto kan desgewenst al vroeg worden opgehaald en later op de avond weer worden terug gebracht. Bij deze huur is dan gratis een trekstang mee geleverd waarmee de fiat eenvoudig achter u auto meegenomen kan worden. De trekkende auto moet dan wel geschikt zijn om 750 kg ongeremd  te mogen trekken. Ook is er de optie om de auto te laten brengen en/of op te laten halen door ons. wij rekenen dan 90 cent per kilometer vanuit well tot aan u bestemming, en 90 cent per kilometer om weer op te halen .

Auto voor enkele uurtjes (max 4 uur)  125 euro.
Auto voor een hele dag (max 0.800 tot 22.00 uur) 225 Euro.                                                         Denk er aan dat we een borg vragen van 250 Euro per fiat.

Fiat met trekstang

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, wij denken heel graag met u mee om uw dag onvergetelijk te maken.