Arrangementen

Fiatje500huren.nl biedt diverse mooie arrangementen die wij samen met collega’s in de regio voor u hebben samengesteld. Eerst lekker toeren door Nationaal Park de Maasduinen en onderweg af en toe stoppen om heerlijk te eten en/of te drinken. We laten u kennis maken met de leukste terrasjes en de lekkerste restaurants in de regio. Daarna begrijpt u wat Limburgers bedoelen met bourgondisch genieten.

Wilt u meerdere dagen genieten van de prachtige, veelzijdige omgeving? Ook dat kan! Overnachten in een prachtige bed & breakfast is mogelijk. Lekker wakker worden met uitzicht op de Maas.

MAASDUINEN TOUR EN OVERNACHTING.

Heerlijk toeren door de Maasduinen en. Daarna heerlijke overnachten bij Bed & Breakfast La Belle Meuse.  Klik Hier  voor ons arrangement.

MAASDUINEN DAGTOER  INCLUSIEF LUNCH.

S’morgens wordt u in de ijssalon/lunchroom  Veronique van onze buren ontvangen met koffie en Vlaai. Na een korte uitleg gaat u met een fiat 500 oldtimer op stap en maakt u een mooie route door de Maasduinen. tegen de middag komt u weer terug bij de ijssalon/ lunchroom waar ze een lunch serveren. Na de lunch vervolgt u de route en bij  terugkomst bij ijssalon/lunchroom Veronique geniet u van een italiaans ijsje.    klik de link voor meer info. .MAASDUINEN DAG TOUR ARRANGEMENT.