Arrangementen

Fiatje500huren.nl biedt diverse mooie arrangementen die wij samen met collega’s in de regio voor u hebben samengesteld. Eerst lekker toeren door Nationaal Park de Maasduinen en onderweg af en toe stoppen om heerlijk te eten en/of te drinken. We laten u kennis maken met de leukste terrasjes en de lekkerste restaurants in de regio. Daarna begrijpt u wat Limburgers bedoelen met bourgondisch genieten.

Wilt u meerdere dagen genieten van de prachtige, veelzijdige omgeving? Ook dat kan! Overnachten in een prachtige bed & breakfast is mogelijk. Lekker wakker worden met uitzicht op de Maas.

MAASDUINEN TOUR EN OVERNACHTING.

Heerlijk toeren door de Maasduinen en diner bij BRAM eten en drinken. Daarna heerlijke overnachten bij Bed & Breakfast La Belle Meuse.  Klik Hier  voor ons arrangement.

 

MAASDUINEN DAGTOER  INCLUSIEF LUNCH.

S’morgens wordt u in onze lunchroom ontvangen met koffie en Vlaai. Na een korte uitleg gaat u met een fiat 500 oldtimer op stap en maakt u een mooie route door de Maasduinen. tegen de middag komt u weer terug naar onze lunchroom waar we een lunch serveren. Na de lunch vervolgt u de route en gaat voor terugkomst bij ijssalon Veronique aan voor een italiaans ijsje klik de link voor meer info. .MAASDUINEN DAG TOUR ARRANGEMENT